Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("CASSIS")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 276

  • Page / 12
Export

Selection :

  • and

THE INFLUENCE OF FERTILIZATION ON THE QUALITY OF SMALL FRUITS. I. THE INFLUENCE OF MINERAL FERTILIZATION OF BLACK CURRANT ON THE CHEMICAL COMPOSITION OF EXTRACTED JUICE.LENARTOWICZ W; PLOCHARSKI W; WLODEK L et al.1976; FRUIT SCI. REP.; POLAND; DA. 1976; VOL. 3; NO 3; PP. 43-50; BIBL. 14 REF.Article

BESTIMMUNG VON ISO-CITRONENSAEURE IN JOHANNISBEERERZEUGNISSEN = DOSAGE DE L'ACIDE ISOCITRIQUE DANS LES PRODUITS DERIVES DU CASSISFRANK W.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 158; NO 6; PP. 349-350; ABS. ANGL.; BIBL. 4REF.Article

MODIFICATIONS ET TENEUR EN METHANOL AU COURS DE LA FERMENTATION DES MOUTSMARTAKOV AA; MAKSIMOVA S YU.1974; IZVEST. AKAD. NAUK KAZAKH. S.S.R., SER. BIOL.; S.S.S.R.; DA. 1974; VOL. 12; NO 1; PP. 38-42; ABS. KAZ.; BIBL. 4 REF.Article

ETUDE COMPARATIVE DE LA COMPOSITION VITAMINIQUE DES DIVERSES VARIETES DE CASSISFRAJMAN IA.1976; SADOVOD. VINOGRAD. VINODEL. MOLDAV.; S.S.S.R.; DA. 1976; VOL. 31; NO 5; PP. 53-55Article

DIE PHENOLISCHEN INHALESSTOFFE DES OBSTES. VI. DIE PHENOLISCHEN INHALTSSTOFFE DER JOHANNISBEEREN, STACHELBEEREN UND KULTURHEIDELBEEREN. VERAENDERUNGEN DER PHENOLSAEUREN UND CATECHINE WAEHREND WACHSTUM UND REIFE VON SCHWARZEN JOHANNISBEEREN = CONSTITUANTS PHENOLIQUES DES FRUITS. VI. LES CONSTITUANTS PHENOLIQUES DES GROSEILLES ET CASSIS, DES GROSEILLES A MAQUEREAU ET DES AIRELLES-MYRTILLES CULTIVEES. MODIFICATIONS DES ACIDES PHENOLIQUES ET DES CATECHOLS PENDANT LA CROISSANCE ET LA MATURATION DES CASSISSTOHR H; HERRMANN K.1975; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.- FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 159; NO 1; PP. 31-37; ABS. ANGL.; BIBL. 17REF.Article

EVALUATION DE LA QUALITE DES FLAVEURS DE FRUITS PIEGEES SUR UN SUPPORT DANS DIVERSES CONDITIONS DE CONSERVATIONKRAJEWSKA K; KARWOWSKA K; GECA Z et al.1972; PRACE INST. LAB. BADAW. PRZEMYS. SPOZYW.; POLSKA; DA. 1972; VOL. 22; NO 3; PP. 379-384; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 2 REF.Serial Issue

Le méthoxy-4 méthyl-2 butanethiol-2, un constituant majeur de l'arôme du bourgeon de cassis (Ribes nigrum L.) = The 4-methoxy 2-methyl 2-mercapto-butane, a major constituent of the aroma of the blackcurrant bud (Ribes nigrum L.)RIGAUD, J; ETIEVANT, P; HENRY, R et al.Sciences des aliments. 1986, Vol 6, Num 2, pp 213-220, issn 0240-8813Article

LE CASSIS DE DIJON: DES INQUIETUDES POUR L'AGRO-ALIMENTAIREMEYER H.1982; AGRICULTURE (PARIS); ISSN 0002-1709; FRA; DA. 1982; NO 461; PP. 90-91Article

Partial wetting of chemically patterned surfaces: The effect of drop sizeBRANDON, Simon; HAIMOVICH, Nir; YEGER, Einat et al.Journal of colloid and interface science. 2003, Vol 263, Num 1, pp 237-243, issn 0021-9797, 7 p.Article

ANALYSEN AUTHENTISCHER FRUCHTSAEFTE DES JAHRGANGES 1973 = ANALYSE DE JUS DE FRUITS AUTHENTIQUES DE L'ANNEE 1973KAIN W; ROTH I.1974; MITT. REBE WEIN OBSTBAU FRUECHTEVERWERTG; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 24; NO 5; PP. 363-364; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 2 REF.Article

LES PETITS FRUITS ET LEUR VALORISATION INDUSTRIELE. CASSIS, FRAISE, FRAMBOISE, GROSEILLE, MYRTILLE1982; ; FRA; PARIS : APRIA; DA. 1982; PP. 1-174; 177 P.; BIBL. 20 REF.Book

LA QUALITE DU CASSIS. II: PREVISION DE LA DATE DE RECOLTE EN FONCTION DE DONNEES PHENOLOGIQUES ET CLIMATIQUES POUR UNE RECHERCHE DE QUALITE OPTIMALELANTIN B.1980; PEPINIERISTES HORTICULTEURS MARAICHERS; FRA; DA. 1980; NO 211; PP. 27-30; BIBL. 7 REF.Article

INJURY TO CURRANTS DURING MECHANICAL HARVESTING AND SUBSEQUENT FUNGAL INFECTIONTAHVONEN R.1979; J. SCI. AGRIC. SOC. FINL.; FIN; DA. 1979; VOL. 51; NO 7; PP. 421-431; ABS. FIN; BIBL. 8 REF.Article

Droplet counter-current chromatography of anthocyanins = Analyse des anthocyanines par chromatographie à contre-courantFRANCIS, G. W; ANDERSEN, O. M.Journal of chromatography. 1984, Vol 283, pp 445-448, issn 0021-9673Article

Visual color deterioration in blackcurrant syrup predicted by different instrumental variables = Détermination, par différentes techniques instrumentales, de la dégradation de la couleur des sirops de cassisSKREDE, G; NAES, T; MARTENS, M et al.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1745-1749, issn 0022-1147Article

WPLYW JEDNOSTKOWYCH PROCESOW TECHNOLOGICZNYCH NA ZAWARTOSC FENITROTIONU PODCZAS PRODUKCJI KREMOGENOW Z CZARNYCH PORZECZEK I JABLEK = INFLUENCE DES OPERATIONS UNITAIRES SUR LA TENEUR EN FENITROTHION DES CREMOGENES DE CASSIS ET DE POMMESLIPOWSKA T; TOMASZEWSKA D; DANIELEWSKA B et al.1981; PRACE INSTYTUTOW I LABORATORIOW BADAWCZYCH PRZEMYSLU SPOZYWCZEGO; ISSN 0554-9043; POL; DA. 1981; VOL. 34; PP. 119-129; ABS. ENG/RUS; BIBL. 11 REF.; 4 TABL.Article

Liquid silicates = Silicates liquidesBOTTINGA, Y.Terra cognita. 1983, Vol 3, Num 4, pp 335-337, issn 0290-9944Article

Robust technique allowing manufacturing superoleophobic surfacesBORMASHENKO, Edward; GRYNYOV, Roman; CHANIEL, Gilad et al.Applied surface science. 2013, Vol 270, pp 98-103, issn 0169-4332, 6 p.Article

Additional Comments on An Essay on Contact Angle Measurements by M. Strobel and C. S. LyonsMONTES RUIZ-CABELLO, Francisco Javier; RODRIGUEZ-VALVERDE, Miguel Angel; CABRERIZO-VILCHEZ, Miguel A et al.Plasma processes and polymers (Print). 2011, Vol 8, Num 5, pp 363-366, issn 1612-8850, 4 p.Article

Bacteria of public health significance in blackcurrant juiceKHALAF, S. H; ABBAR, F. M; TAHIR, M et al.Microbios. 1988, Vol 56, Num 227, pp 89-95, issn 0026-2633Article

Physical properties of certain small fruits = Propriétés physiques de certains petits fruitsKOMANDI, E. I.International agrophysics. 1987, Vol 3, Num 1-2, pp 59-68, issn 0236-8722Article

Etude de l'extrait de bourgeons de cassis (Ribes Nigrum L.)TEYSSIER, Laure.1985, 120 pThesis

Micrometrically scaled textured metallic hydrophobic interfaces validate the Cassie-Baxter wetting hypothesisBORMASHENKO, Edward; BORMASHENKO, Yelena; WHYMAN, Gene et al.Journal of colloid and interface science. 2006, Vol 302, Num 1, pp 308-311, issn 0021-9797, 4 p.Article

Intégrer la sécurité dans les systèmes d'information = Integrating security in information systemsTHAZARD, P.Bulletin technique du Bureau Veritas. 1993, Num 1, pp 63-69, issn 0007-5752Article

OLFACTORY IMPACT OF DIMETHYL SULFIDE ON RED WINE FRUITY ESTERS AROMA EXPRESSION IN MODEL SOLUTIONLYTRA, Georgia; TEMPERE, Sophie; ZHANG, Shiyu et al.Journal international des sciences de la vigne et du vin. 2014, Vol 48, Num 1, pp 75-85, issn 1151-0285, 11 p.Article

  • Page / 12